18 Mayıs 2014 Pazar

[ANDROID] Bodru Connect

Bodru, rüyalarınızdaki iş aracıdır: Şirket içi sosyal ağ, mobil CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi), doküman yönetimi. Hepsi aynı ücretsiz hizmete dahil. Bodru Connect ile hepsi Android akıllı telefonunuzda ve tabletinizde.

Artık ofiste her şeyi birbirinize emaillemeyin. Bodru, işiniz ve müşterileriniz hakkındaki bilgileri yönetmenin daha iyi bir yolunu sunuyor.

* ŞİRKETİNİZİN DAHİLİ SOSYAL AĞINI OLUŞTURUN:
Bodru sadece mobil CRM değildir. Bodru Connect kullanarak şirketinizin haber akışını izleyin. İş arkadaşlarınızla notlar ve resimler paylaşın. Yazdıkları notları okuyun ve yorumlarınızı paylaşın. Mobil bildirim mesajları alın. Hepsi, zaten kullanmayı bildiğiniz sosyal ağlardaki gibi çalışır. Farkı, şirketinize özel olması.

* MOBİL CRM:
Bodru Connect, Bodru'nun güçlü CRM özelliklerini Android mobil cihazınıza getirir. Ortak şirket ve kontak veritabanınıza erişin. Notlar oluşturun, kontaklar, şirketler ve fırsatlarla ilişkilendirin. Toplantılardan beyaz tahtaların, belgelerin ve daha fazlasının görüntülerini yükleyin. Bodru'ya önceden yüklenmiş sözleşmelere, tekliflere, sunumlara erişip iPhone ekranında görüntüleyin. Bodru Connect ile CRM fırsatlarını bile takip edebilir ve filtreleyebilirsiniz.

* BELGE YÖNETİMİ:
Bodru, iş belgelerini, çizimleri, görüntüleri, hesap tablolarını ve daha fazlasını kaydetmek, paylaşmak ve bulmak için harika bir araçtır.
Bodru Connect kullanmak için bir Bodru hesabına ihtiyacınız olacak. Bodru.com'da ücretsiz hesabınızı açın veya şirketiniz zaten Bodru kullanıyorsa, sistem yöneticinizden sizi kullanıcı olarak eklemesini isteyin.


Bodru Connect uygulamasını Google Play Market'den kurabilirsiniz:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bodruconnect


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder